Truck Trials

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

Truck Trials

GAME INFO

Sjednite za terenac sa ogromnim kotačima i probajte preći mnoštvo maštovitih staza. Staze imaju rampe, razne prepreke, eksplozive koji će vas bacati u zrak i druge automobile koje možete zdrobiti svojim ogromnim gumama. U svakom slučaju u ovoj igri vam neće biti dosadno.

Upravljate strelicama na tipkovnici, gore-dolje su gas-kočnica dok sa lijevo i desno naginjete svoj terenac kako on ne bi završio na krovu. Ako završite na krovu, energija koju možete vidjeti u traci na vrhu ekrana vam počinje padati tako da se morate što prije vratiti na kotače. Ako energija istekne vožnja završava.

Cilj je doći do kraja svake staze a po putu ćete trebati sakupljati novčiće za koje možete nadograđivati svoje vozilo da bude brže i lakše za vožnju. Kada sakupite dovoljno novaca nakon svaka tri pređena nivoa možete kupiti novi terenac. U igri možete odigrati 20 zanimljivo dizajniranih nivoa.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY