Treasures Of Montezuma 2

Treasures Of Montezuma 2

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Treasures Of Montezuma 2

GAME INFO

Avantura u džungli u kojoj skupljate vrijedne dragulje. Igrate tako da spajate tri ili više istobojna žetona i za to dobivate bodove. Što je označeni niz istobojnih žetona duži pojaviti će vam se za nagradu žetoni sa draguljima koji su i glavni cilj igranja. Za osvajanje bodova važno je i kako brzo igrate. Ako ste brzi u kombiniranju i označavanju istobojnih dragulja to ćete osvajati više bodova. Svaki put kada sat dođe do kraja započinje novi ciklus koji vam donosi manje bodova tako da vam je cilj igrati što brže.

Treasures Of Montezuma 2 započinjete sa 15 dragulja koje trebate osvojiti a kako ćete napredovati kroz igru, broj dragulja koje treba prikupiti se povećava. Ovisno o tome kako ste igrali na kraju ćete dobiti određen broj bodova za koje možete kupiti određena poboljšanja koja će vam olakšati daljnje igranje.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY