Thug Racer

1 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 3.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

Thug Racer

GAME INFO

Nastala po uzoru na Outrun, staru legendarnu igru sa automata, ova igra vas isto smješta u ugođaj 80ih godina prošlog stoljeća. U sportskoj jurilici nalaze se dva mangupa koji su se odlučili zabaviti vozeći po autocesti i nastoje stići što dalje. Dok jurite između drugih automobila koji putuju po autocesti možete naići na policiju koja će kad prođete pored nje krenuti u lov za vama. Ako ste dovoljno brzi i ne sudarite se ni sa kim imate šansu i da im pobjegnete. Kad vas lovi policija sa desne strane će biti prikazano koliko blizu vam se nalazi policijski auto. Zato pazite da se ne sudarite dok vas ganjaju jer će vas vjerojatno uloviti i kazniti.

Ne morate brinuti i dodavanju gasa, gas je stisnut do daske a vi samo trebate upravljati lijevo-desno (sa strelicama na tipkovnici ili mišem) ili zakočiti ako baš morate. Ako se sudarite brzina će vam se smanjiti i morati ćete pričekati dok auto ne ubrza nazad na veću brzinu. 

Na raspolaganju imate samo 99 sekundi za vožnju, na vama je da probate stići što dalje. Ako stignete do kontrolne točke (checkpoint) dobiti ćete dodatno vrijeme za vožnju.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY