Sweet Candies

Sweet Candies

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Sweet Candies

GAME INFO

Igra prepuna slatkiša u kojoj morate postaviti tri ili više šarene lizaljke u niz (vodoravno ili okomito). Kada to učinite one će nestati a na njihovo mjesto će se doći nove lizaljke. Nivo ćete prijeći kada "očistite" sva smeđa polja (koje vjerujemo da predstavljaju kockice čokolade). Na tim poljima treba označiti tri ili više lizaljki i čokolada će nestati. Što je čokolada tamnija trebati će to napraviti nekoliko puta na tome polju.

Ako postavite lizaljke u niz od više od tri komada za nagradu ćete uz više bodova dobiti i dodatke koji čiste cijeli red ili stupac, bombu koja uništava sve oko sebe ili dodatka koji miče lizaljke određene boje. Ti dodaci će vam olakšati da se brže i lakše riješite čokoladnih polja tako da je dobro pokušati složiti niz od 4 ili 5 lizaljki.

Sa desne strane nalazi se vremenska traka koja vam pokazuje koliko vam je vremena ostalo da završite nivo te koliko ćete zvjezdica dobiti kad ju završite. Ova igra ima čak 120 nivoa koja treba završiti te ako to sve pređete obavezno operite zube nakon svih tih slatkiša.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY