StreetRace Fury

StreetRace Fury

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

StreetRace Fury

GAME INFO

Gledali ste Brzi i žestoki filmove i htjeli biste se i vi okušati u uličnim utrkama? Nema problema, ova igra će vam to priuštiti.

Počinjete igru sa malim automobilom kakvog se ne bi postidio ni neki djed i polako zarađujete pobjeđujući u utrkama sa drugim igračima. Ako pobijedite osvojiti ćete novce koje kada sakupite dovoljno možete upotrebiti za kupnju novog, bržeg automobila ili za nadogradnju postojećeg. Nadogradnjom raznih dijelova poboljšati ćete svoj automobil i lakše pobjeđivati sa njime. Možete ga i uljepšati tako da ga obojate u drugu boju, promijenite kotače ili ugradite podno osvjetljenje.

Postoje dva načina utrkivanja: normalno (kaciga) ili na vrijeme (štoperica). U normalnom modu utrkivati ćete se protiv protivnika kojeg trebate pobijediti dok ćete u vremenskom modu moći odabrati između tri dužine staze na kojoj ćete utrku voziti.

Na samome početku utrke trebate promatrati stanje na semaforu. Kada se svjetla ugase utrka počinje. Potrebno je stisnuti papučicu gasa toliko da ona bude unutar zelene zone na obrtomjeru kako biste imali najbrži mogući start. Nakon toga potrebno je kliknuti na tipku za promjenu brzine u najbolji mogući trenutak a to je kada kazaljka na obrtomjeru bude opet unutar ili što bliže zelenoj zoni. Tako ćete najbrže ubrzavati i to treba ponoviti kod svake promijene u sljedeću brzinu.

Ako bi htjeli isprobati sličnu igru ovoj u kojoj vozite monster truck onda svakako odigrajte Racing Monster Trucks.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY