Street Pursuit

Street Pursuit

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

Street Pursuit

GAME INFO

Gangster ste i imate cool sportski automobil, sakupljate novac koji leži na cesti i bježite od policije. Tako bi najkraće opisali igru Street Pursuit.

Igra je vrlo zabavna i dugo će vas zaokupirati jer nije nimalo lagano preći nivo. Da bi to uspjeli morate sakupiti zadanu količinu novca i zadržati je dok ne istekne jedna minuta. Ako vas dotakne policijski automobil uzet će vam nekoliko svežnjeva novaca i smanjiti vam šanse da pređete na novi nivo.

Srećom osim novaca možete pokupiti i neke dodatke koji će vam olakšati igranje. Ako pokupite bombu uništiti ćete jedan policijski automobil, pahuljica zamrzava policajce na neko vrijeme, štit vas štiti od njih a +5 vam dodaje 5 sekundi više vremena da završite nivo.

Ako sakupite zadanu količinu novaca do kraja prelazite na sljedeći nivo kojih ima 8. Sjedate u novi auto i vaše gangsterske avanture se nastavljaju.

Završili ste igru do kraja a igrali bi nešto slično? Svakako isprobajte i Mini Race Rush, igru istog proizvođača koja je slična Street Pursuitu.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY