Rival Rush

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

Rival Rush

GAME INFO

Rival Rush je simpatična jednostavna utrka po autoputu. Na autoputu je gužva a vi sa svojim metalnim ljubimcem nastojite stići što prije vozeći cik-cak između mnoštva automobila. Izmjenjujući četiri trake cilj vam je provući se kroz mnogobrojne "škarice" između ostalih vozača.

Ako se sudarite sa jednim od ostalih automobila gubite jedan od tri života koji su vam na raspolaganju. Svaki sljedeći od 18 nivoa koji vas čekaju u ovoj igri biti će teži za vožnju, imati će veću gužvu na cesti.

Žuti automobili i kamioni na cesti voze u svojoj traci i oni vam neće predstavljati preveliki problem za zaobilaženje. Automobili i kamioni u drugim bojama mijenjaju trake i na njih treba posebno paziti jer su opasniji.

Svojim autom možete upravljati tako da klikćete mišem na traku u koju želite da se vaš automobil prebaci ili za to možete koristiti strelice na tipkovnici. Sa lijeve strane ekrana prikazana je vaša pozicija u odnosu na cilj do kojeg trebate stići da bi završili nivo.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY