Racing Monster Trucks

Racing Monster Trucks

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

Racing Monster Trucks

GAME INFO

U gradu se na različitim mjestima događaju ilegalne utrke monster truck-ovima. I vi imate jedan i htjeli bi postati glavna faca u gradu. Ali to neće ići tako lako ni brzo jer započinjete sa običnom bubom na velikim kotačima. Utrka za utrkom i lagano ćete zarađivati novce i poštovanje drugih vozača.

Za novce koje osvojite u utrci moći ćete između utrka nadograđivati svoj automobil ili kupiti novi. Nakon svake utrke pojaviti će se nova mjesta za utrke po gradu. Sveukupno postoji 10 kupova sa 100 utrka tako da je pred vama puno utrka za osvojiti.

Utrkujete se jedan na jedan vozeći određenu dužinu staze. Cilj je naravno stići prvi a trik je u pravilnom mijenjanju brzina. Na samom startu potrebno je dodavati gas tako  da u trenutku kretanja strelica obrtomjera bude u zelenom području. Zatim mijenjate brzinu po brzinu nastojeći također da to učinite kad je kazaljka u zelenom području ili bar najbliže njemu.

Ako vam se sviđa ova igra i htjeli bi isprobati sličnu igru sa nabrijanim automobilima onda zaigrajte StreetRace Fury.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY