Racing Cars

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

Racing Cars

GAME INFO

Utrke formula koje će vam se svidjeti jer su jednostavne za upravljanje a igra je zabavna. Uz lijepu šarenu grafiku ove igre provest ćete puno vremena pokušavajući doći što dalje u igri. Upravljate strelicama za lijevo i desno i pritiskom na njih određujete koliko jako ćete zakrenuti formulu. Na gas i kočnicu ne morate brinuti jer time igra upravlja automatski. Na vama je samo da se usredotočite na zavoje i protivničke formule i nastojite biti prvi pri prolazu u cilj. Pazite na ulje na stazi na koje možete naići jer ćete ako pređete preko njega se zavrtiti i izgubiti dragocjeno vrijeme.

Tokom vožnje raznih zanimljivih trkaćih staza možete sakupljati novčiće na stazi. Određen broj novčića dobiti ćete i ako se plasirate na neka od prvih mjesta. Za te novce koje ste zaradili, između dviju utrka možete kupiti bolju i bržu  formulu ili otključati neku novu stazu za vožnju. Na raspolaganju za kupnju imati ćete 5 formula i 12 staza.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY