Pop Pop Rush

1 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 51 vote, average: 3.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 3.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Pop Pop Rush

GAME INFO

Još jedna od igara u kojoj je potrebno označiti iste predmete u nizu (vodoravno, okomito i ukoso). Ovoga puta radi se o balonima koji će se probušiti i raspršiti u šarene konfete kada označimo tri ili više balona iste boje. Kliknite mišem na balon određene boje i povlačite ga označavajući druge balone iste boje. Kada ste označili najdužu kombinaciju otpustite tipku i baloni će se probušiti te otvoriti mjesta za nove.

Što nam je niz istobojnih balona duži dobivamo više bodova ali i razne dodatke koji će nam pomoći u igri. Dodaci koje dobijemo označavamo kao i balone i onda se oni izvrše. Tako možemo dobiti uništavanje stupca, retka ili oboje, duple bodove, 5 sekundi produženje vremena igre, dugu koja može zamijeniti balon bilo koje boje, itd.).

Pop Pop Rush je igra koja nema nivoe. Imate 60 sekundi na raspolaganju i sve ovisi o vašem brzom uočavanju istobojnih balona i kombiniranju. Koliko ste dobri u tome pokazat će vam broj bodova kada istekne vrijeme igre, najduži niz balona koje ste uspjeli označiti kao i ukupni broj balona.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY