Orange Ranch

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Orange Ranch

GAME INFO

Zanimljiva varijanta igre sparivanja istobojnih balona. I u ovoj igri glavna okosnica igre je spajanje 3 ili više balona iste boje ali je na to dodana i igra u kojoj je cilj izgraditi plantažu naranči.

Igru započinjete sa jednim malim drvetom naranči i štandom za prodaju. Kada kliknete na gumb Harvest pobrati ćete sva svoja stabla i skupiti naranče te ih staviti na štand u prodaju. Da bi odradili berbu naranči treba odigrati i klasičnu igru s balonima koja je svaki put sve teža za igranje. U njoj je cilj ispucavanjem novog balona osloboditi naranču zarobljenu među drugim balonima.

Nakon što prodate naranče cilj je zarađeni novac ulagati dalje u vašu plantažu naranči. Možete posaditi nove voćke, kupiti nove štandove za prodaju ili kupiti sokovnik ili stroj za izradu sladoleda. Tako ćete uzgajati veći broj naranči i više zarađivati. 

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY