Juicy Dash

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Juicy Dash

GAME INFO

Igra puna sočnog šarenog voća nakon kojeg ćete odmah pohitati u kuhinju po neku jabuku ili krušku. Juicy Dash je punokrvna Match3 vrsta igrice u kojoj trebate pomičući voće stvoriti niz od tri ili više istovrsnih jedinki. Kada to napravite voće nestaje sa ekrana i zamjenjuje ga novo. U slučaju da uspijete napraviti niz od četiri voća pojaviti će shakeovi od voća. Njih upotrebite kako bi očistili cijeli red ili stupac. Niz od pet voća donijet će vam džem. Zamijenite mjesta džemu sa bilo kojim voćem i sve vrste tog voća ćete ukloniti sa ekrana. S vremena na vrijeme pojaviti će se i sat koji kad ga upotrebite u igri vam dodaje 15 sekundi na preostalo vrijeme igranja.

Za svaki nivo igre dobiti ćete broj bodova koje morate osvojiti kao i vrijeme u kojem morate završiti nivo. Svaki sljedeći nivo pred vas će postaviti sve teže uvjete za završetak nivoa.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY