Jewel Christmas

Jewel Christmas

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Jewel Christmas

GAME INFO

Klasična igra spajanja istovrsna simbola u kojoj skupljate bodove pomicanjem istih simbola u niz. Tema ove igre je božićna (u igri se pojavljuju jelka, snjegović, ukrasne kuglice i slično) a niz koji morate stvoriti je barem od tri ista simbola. Za četiri ili više simbola biti ćete nagrađeni posebnim dodacima koji vam olakšavaju igru i donose više bodova. Ti dodaci očistiti će vam cijeli stupac ili red, eksplodirati i uništiti okolne simbole ili čak maknuti sve određene simbole sa ekrana.

  • Na početku možete odabrati jedan od 5 različitih načina igranja ove igre:
  • Infinity je način u kojem igrate bez ikakvih ograničenja
  • Action je način u kojem vam vrijeme teče (crvena linija na vrhu) a što više simbola uništavate vrijeme za igru vam se produžava.
  • Escape je način igranja u kojem se pojavljuju simboli koji se uzdižu u mjehuriću a vi ih morate uništiti prije nego dođu do vrha
  • Downfall je način igre u kojima se pojavljuju zvjezdice koje trebate dovesti do dna igraće ploče
  • Blocker je način igre u kojem morate uništite sve blokove. Njih uništavate tako da na tim poljima stvorite niz ili više njih ako je blok jači.


bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY