Bubble Woods

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Bubble Woods

GAME INFO

Uđite u magičnu šumu prepunu šarenih mjehurića. U 60 sekundi koliko imate na raspolaganju morate probušiti što veći broj mjehurića. To činite tako da u ulozi male slatke vjeverice ispucavate nove mjehuriće iz topa. Ako postignete da se tri ili više mjehurića iste boje dodiruju oni će se rasprsnuti. Kako bi igra bila napetija igra je i vremenske ograničena na samo 60 sekundi tako da morate biti brzi i nemate vremena za previše razmišljanja. Još jedna otežavajuća stvar je da svi mjehurići lagano idu na vas prema dolje. Ako dođu do dna igra završava i prije isteka vremena.

Pri dnu ekrana nalazi se naša vjeverica koja ispucava mjehuriće gdje možete vidjeti i koje je boje mjehurić koji ispucava kao i onaj što dolazi iza njega. Pritiskom na desnu tipku miša ili na razmaknicu na tipkovnici možete zamijeniti mjesta tim mjehurićima ako vam tako više odgovara. U točnijem ciljanu će vam pomoći zamišljena linija putanje a mjehuriće možete i odbijati od ruba kako bi ih postavili na više pozicije.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY