Back To Candyland – Episode 4: Lollipop Garden

Back To Candyland – Episode 4: Lollipop Garden

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Logičke igre Gazda 0

Back To Candyland – Episode 4: Lollipop Garden

GAME INFO

Četvrta verzija legendarne igre donosi nam 40 novih nivoa a nosi podnaslov vrt lizaljki. I u ovoj verziji igre cilj je sakupiti što veći broj bodova a to postižete klikanjem na istobojne objekte (podsjećaju nas na žele bombone). Tih objekata mora biti barem tri i moraju se međusobno doticati kako bi ih maknuli sa ekrana i oslobodili prostor da se pojave novi objekti.

Označite li niz od četiri ili više istobojnih objekata u igru će biti ubačeni posebni objekti koji uništavaju veći broj objekata. Neki uništavaju cijeli red ili stupac, eksplodiraju pa uništavaju okolne objekte i slično. U kasnijim nivoima pojavljuju se i meke i tvrde cigle koje treba uništavati i to dosta otežava igru.

Igra završava kad vam isteknu svi potezi koje imate na raspolaganju (gornji lijevi kut). Ako ste izvršili zadatak koji vam je zadan da trebate učiniti tada idete na sljedeći nivo, a ako niste onda igra završava.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY