Asphalt Speed Racing 3D

Asphalt Speed Racing 3D

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 (1 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)

Morate biti registirani član kako bi mogli ocjeniti igru.

Utrke Gazda 0

Asphalt Speed Racing 3D

GAME INFO

Svi ljubitelji brze vožnje i proklizavanja kotača (drifting) uživati će u ovoj 3D igri. Svoje vještine vožnje možete isprobati u jednoj utrci a možete se uključiti i u turnir. Tokom vožnje ovisno o tome kako ćete voziti sakupiti ćete i određene novce za koje na kraju utrke možete dograditi svoj automobil. Osim dodataka svoj automobil možete i obojati u novu boju a ako vam ni to nije dovoljno onda kupite novu jurilicu ako imate dovoljno novaca.

U igri su vam na raspolaganju 25 trkaćih automobila koje možete isprobati na 9 zanimljivih staza. Svaka staza odvija se u drugom krajoliku (pustinja, šuma, grad, snijeg,…).

Automobilom upravljate strelicama ili tipkama WASD, razmaknica vam je ručna kočnica koju ćete koristiti da bi proklizali u oštrom zavoju a tipka Shift uključuje nitro koji će dodatno ubrzati vaš automobil. Ako pri velikim brzinama izletite iz staze pritiskom na R vaše vozilo će biti vraćeno na stazu.

bnr
PLAY NOW!
Video

LEAVE A REPLY